Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
    Ами не....не е на Дилян бившото ГТВ...това е преди фейс-лифт-а и със джантите оригинални за 1-ва фаза...+ дамата беше видимо по възрастна.
    Аааа, ако съм била аз, съм обидена за вечни времена!
    Не знам къде е тази сграда, която цитираш, всъщност... бях на България към 13 часа.
    GTV 2.0 TS '95
    Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
      Аааа, ако съм била аз, съм обидена за вечни времена!
      Не знам къде е тази сграда, която цитираш, всъщност... бях на България към 13 часа.
      Твърде възможно....сградата е една такава pазчупена като тетрис...на самия бул българия...ако си била ти точно до нея се вкл. по България посока Бояна

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
        Твърде възможно....сградата е една такава pазчупена като тетрис...на самия бул българия...ако си била ти точно до нея се вкл. по България посока Бояна
        Мда, аз там живея. Ми не съм стара пък
        GTV 2.0 TS '95
        Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• Вчера към 10:00 на 4-ти км, лъскава червена 146 TD, предполагам reptli.
          Мина ме като спрял и отпраши към Г.М.Димитров
          sigpic
          146 1.9 JTD, 99'

Comment

• Днес преди обяд Радо (Gligan) разпознат на кръстовището на Хенрих Ибсен и Луи Айер.

Бибитнах, но не знам дали ме видя, нещо се беше замечтал
            Alfa Romeo 155 1.8TS '93
            Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

• Вече няколко пъти сутрин към 8,15-20 караме заедно по бул.България, посока от Околовръстното към НДК, с черна пернишка 166-ца, Да си признава колегата!
              http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
              159 1.9JTDm
              156 1.8TS ...exxxx
              145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Преди 3-4 часа на ГКПП Орменион една сребриста 146 рег.номер Х 8988 **.Кой е?

Comment

• Днес ,към 17 часа в Люлин срещу Билата ,червена 145, 1.4 с голEм клубен стикер и лисан на номера .
                  156 sportvagon 1.9jtd

Comment

• В четвъртак следобед видях една 166-ца при сервиза на Али в Надежда и към 22:45 едно ГТВ (бордо) на ОМВ след тунела на Люлин, заприличами на това на Боян, ама не съм сигурен
                    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Тая седмица 2 пъти засичам бяла 156,с черни или облепени с карбоново фолио багажник,капак и таван.
                      На задния джам в долен ляв ъгъл имаше лепенка на клубЪ
                      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                      sigpic

Comment

• С колегата pino77 се разминахме за секунди пред Димоли в Елин Пелин към 22:30,той се качваше в алфата,а аз слизах от един ГОУФ 4 ....
                        The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
                        Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
                        ex Fiat Uno Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от Az4o Покажи съобщение
                          Днес преди обяд Радо (Gligan) разпознат на кръстовището на Хенрих Ибсен и Луи Айер.

Бибитнах, но не знам дали ме видя, нещо се беше замечтал
                          Чух те и примигнах с фаровете, но верно се бях заблеял и явно съм бил много бавен с реакциите.
                          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Вчера към 21.00ч на Арена Младост мернах паркирана 146 ТI, бордо с номер СА 79$$ $$
                            sigpic
                            Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Вчера се засякохме с колежката tsvety на "Орион"
                              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• И аз - направо дойде в аптеката, където работя хахаха
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X